Over Adtrion

Al meer dan 15 jaar ondersteunt en adviseert Adtrion ondernemers op financieel en fiscaal gebied. Onze cliënten zijn werkzaam in het midden- en kleinbedrijf, variërend in ondernemingen met B.V. structuren tot zzp'ers.

De vaktechnische kennis en de persoonlijke benadering van ons team zorgen voor een correcte, directe en snelle afhandeling van al uw vragen en opdrachten.

Het team

Adtrion streeft ernaar haar cliënten zo goed en breed mogelijk te bedienen. De combinatie van cijfers en het cliëntcontact maakt het werk bij Adtrion uitdagend. Door de continue scholing is de financiële kennis binnen ons team altijd up-to-date. 

In 1980 startte Els Osse haar eigen administratiekantoor: de voorloper van Adtrion. Als allround administrateur houdt zij zich bezig met de financiële - en salarisadministratie van vele cliënten. Hans Osse is een zeer ervaren administratieve kracht en verzorgt binnen het kantoor de dagelijkse financiële administratie.

De vennoten Eric Fluitman en Els Green-Vreeburg werkten beiden jarenlang op de afdeling Financial Management Solutions (afdeling midden- en kleinbedrijf) bij PricewaterhouseCoopers Accountants N.V. in Den Haag, wat inmiddels PwC is.

De medewerkers en vennoten van Adtrion beschikken ieder over een ruime ervaring in de financiële dienstverlening. Voor specifieke onderwerpen maken wij gebruik van specialisten uit ons netwerk: hierdoor kunnen wij u altijd van dienst zijn tegen zeer concurrerende tarieven.

x